SOŠ Zlaté Moravce


Športový deň - 2018

Ukončenie školského roka - športový deň 2018

  Dňa 26.júna 2018 sa v SOŠ technickej Zlaté Moravce uskutočnil „Športový deň a varenie gulášu“. Všetci zúčastnení žiaci a učitelia sa mohli presvedčiť o tom, že škola nie je len o sedení v laviciach, ale aj o spoločných aktivitách a stmeľovaní kolektívu.

  Žiaci sa mohli zapojiť do nasledovných pohybových aktivít a disciplín: futbal a bedminton, ktoré sa konali na školskom ihrisku, florbal a stolný tenis v telocvični a spoločenské hry v zasadačke školy. Všetky športy sa robili formou súťaže a každá mala svojho víťaza.

  V stolnom tenise zvíťazil žiak Dominik Somor, v bedmintone Dávid Košút, v spoločenských hrách Samuel Lacika. V skupinových športoch vo futbale zvíťazilo družstvo Dream team a vo florbale NET Café. Víťazi boli ocenení diplomami a sladkou odmenou. Po vyhlásení výsledkov si už všetci mohli pochutnať na výbornom guláši, ktorý na školskom dvore pripravila PaedDr. Danka Vargová za asistencie žiakov Petra Rudolfa Solčanskéha a Mateja Kováča.

  Z tohto príjemného slnečného športového dopoludnia všetci odchádzali s úsmevom a dobrým pocitom, že spravili niečo pre svoje zdravie. Už teraz sa tešíme na ďalšiu podobnú športovú akciu na našej škole.

 Ing. Jarmila Vargová

Za správnosť, úpravu a vecnosť zodpovedájú autori príspevkov.

Foto zo "Športového dňa" -

Enersol 2018