SOŠ Zlaté Moravce


Futbalový turnaj - “SDV Cup“.

Keď sa blížil deň D – 5. jún 2019, naša pozornosť sa upriamovala najmä k predpovedi počasia, nakoľko sa hralo na viacúčelovom ihrisku našej školy a chceli sme, aby nepršalo tak, ako po minulé dni. Našťastie, naše túžby sa naplnili a celý turnaj sa odohral v peknom slnečnom počasí a v príjemnej atmosfére.

Piati zamestnávatelia vyslali tímy, zložené zo žiakov a zamestnancov, k nim sa pridalo mužstvo reprezentujúce našu školu a mohlo sa začať. Hralo sa systémom každý s každým a na záver vzniklo nasledovné poradie:

1. Miba Steeltec, s. r. o., Vráble

2. Švec a spol., s. r. o., Vráble

3. Bauer Motor Gear Slovakia s. r. o., Zlaté Moravce

4. Stredná odborná škola technická, Zlaté Moravce

5. Muehlbauer Technologies s. r. o., Zlaté Moravce

6. KTL ZM, a. s., Zlaté Moravce

Program vyvrcholil odovzdávaním pohárov a diplomov pre umiestnených na 1.-3. mieste a tiež boli vecnou cenou a diplomom odmenení najlepší hráč, najlepší strelec a najlepší brankár. K príjemnej atmosfére prispelo aj posedenie pri hudbe a guláši, ktoré sme na záver pripravili v našich novozrekonštruovaných priestoroch. Všetci zúčastnení vyslovili s organizáciou turnaja spokojnosť a zároveň nádej, že o rok sa opäť zídeme možno už vo väčšom počte. Už dnes sa tešíme na všetkých, ktorí okrem kvalitného odborného vzdelávania podporujú aj športové aktivity na upevňovanie dobrých pracovných, ale aj medziľudských vzťahov.

Ing. Eva Koprdová, riaditeľka školy

Za správnosť, úpravu a vecnosť zodpovedájú autori príspevkov.

Ďaľšie foto z turnaja.

DOD 2018